21 april 2010

Veckans skämt -”palestinsk-sionistisk organisation”

Det har dykt upp en ”palestinsk-sionistisk organisation” grundat av en Elias Issa, boende i London…

En av ”organisationens” statuter är att det aldrig ska bildas någon palestinsk stat…samt att den judiska staten även ska innefatta ”delar av Egypten, Jordanien, Syriaen och Libanon. ”

Hela sidan är naturligtvis ett rent skämt, alternativt en ploj – vilket inte hindrar bosättarnas nyhetskanal, Israel National News, att rapportera om ”händelsen” som något sensationellt.

Den störste och mest kunnige Mellanösternkännaren i hela Östergötland – Erik Svansbo – tramsar naturligtvis med:

”Intressant att höra om en organisation som går mot strömmen. Visst är denna grupp något extrem, men den är fullt jämförbar med gruppen Judar för israelisk-palestinsk fred som är mainstream i Sverige.”

Det som möjligtvis är intressant med ”Palestinsk-sionistisk organisation” är de stora likheterna med Erik Svansbo:s egna blogg och hans behov att ständigt gå mot strömmen, för att överhuvudtaget få någon form av uppmärksamhet.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ååå... En ny bloggpost...! Roligt! Gillar speciellt meningen "Den störste och mest kunnige Mellanösternkännaren i hela Östergötland – Erik Svansbo – tramsar naturligtvis med", expert i HELA Östergötland! Wow! Är en fan av drypande ironi!

/M

22 april, 2010 21:25  
Blogger Guardian said...

Tack!
Har haft lite mycket ett tag - men mer är på gång :)

23 april, 2010 00:18  
Anonymous Anders said...

Jag tycker att det är utmärkt att palestinier i exil visar solidaritet med Israel och den sionistiska människorättsrörelsen (som alltså värnar om att även det judiska folket har rätt till sitt hemland).

23 april, 2010 11:57  
Anonymous Anonym said...

Alla människor har rätt till ett hemland men inte att stjäla någon annans. Det är det enda som behövs sägas i detta sammanhang.

12 juni, 2011 20:19  

Skicka en kommentar

<< Home